UNIS
Hrvatski
Hrvatski
POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti
Svim našim kupcima pristupamo s posebnom pažnjom u otvorenoj i odgovornoj komunikaciji kako bismo stekli Vaše povjerenje i ispunili Vaša očekivanja.
UNIS d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka | GDPR – General Data Protection RegulationSvim korisnicima naših proizvoda i usluga jamčimo da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu.
U dijelu koji slijedi želimo Vam dati informacije o načinu na koji postupamo s Vašim osobnim podacima prilikom Vašeg korištenja naše web stranice www.lockin.hr. Kada otvorite našu Web stranicu, Vaš preglednik će prenijeti određene podatke na naš Web poslužitelj. Prijenos podataka se vrši iz tehničkih razloga, kako bismo Vam mogli učiniti dostupnima zatražene informacije. Prijenos podataka obavlja se statističkim softverima koji su standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da naše stranice prilagodimo tako da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje. Statistički program koji koristimo na našoj Web stranici je online servis Statcounter. Statcounter koristi tzv. kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje podataka o posjetiteljima i aktivnostima posjetitelja na našoj web stranici. Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene u memoriji Vašeg uređaja koji pohranjuju određene informacije koje Vaš pretraživač može prenijeti prilikom Vašeg posjeta web stranici.
Prikupljaju se sljedeći podaci:
• Vrijeme i datum posjeta (to nam može pomoći da prepoznamo i planiramo vrijeme zauzetosti naše web stranice)
• IP adresa (ovo je numerička oznaka koju je davatelj internetskih usluga dodijelio nekom uređaju da bi mu omogućio pristup internetu)
• Preglednik i operativni sustav (to nam može pomoći da provjerimo funkcionira li naša web stranica ispravno u različitim preglednicima / operativnim sustavima koji se koriste za pristup našoj web stranici)
• Informacije o uređaju, npr. vrsta uređaja i veličina zaslona (to nam može pomoći da provjerimo funkcionalnost naše web stranice s obzirom na različite uređaje koji se koriste za pristup našoj web stranici)
• Referentni podaci, kao što je npr. poveznica pretraživača (to nam može pomoći da saznamo koje tražilice pomažu posjetiteljima da pronađu našu web stranicu).
Kako bismo zaštitili naše legitimne interese, takve podatke pohranjujemo na ograničeno vrijeme kako bismo mogli započeti s praćenjem osobnih podataka u slučaju ili kod pokušaja neovlaštenog pristupa našim poslužiteljima. Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem nekog obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.
UNIS d.o.o. štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. UNIS d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici. UNIS d.o.o. rado će primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: info@unis.hr
Copyright © UNIS d.o.o.