unis
Home > Proizvodi > Protuprovalna vrata > Standardna oprema
Protuprovalna vrata MAESTRO - standardna oprema

 

dovratnik  
Univerzalni slijepi dovratnik
Da bi se omogućila što jednostavnija skladišna aktivnost i smanjilo vrijeme isporuke pojedinih komponenti, MAESTRO sigurnosni slijepi dovratnik dolazi u kitu po sistemu 'uradi sam'. Montaža je brza i lagana zahvaljujući sustavu utora, tako da je za kompletnu montažu slijepog dovratnika potreban samo čekić i odvijač.
mottura brava  
Sigurnosna cilindar brava
Protuprovalna vrata MAESTRO standardno su opremljena vrhunskom sigurnosnom bravom talijanske proizvodnje. Trosmjerna sigurnosna brava visoke pouzdanosti i provjerene kvalitete, ima četiri frontalna čelična klina promjera 18 mm te oprugom podržan zasun rukohvata.
cilindar  
Cilindar visoke sigurnosti Securemme
Sigurnosna brava protuprovalnih vrata MAESTRO standardno je opremljena cilindrom euro profila Securemme s visokim stupnjem zaštite. Ključevi su izvedeni u AB master sustavu (radni ključ + korisnički ključevi) sa zaštitom od neovlaštenog kopiranja ključeva (vlasnička kartica).
defender  
Štitnik cilindra (defender)
Kao zaštita od bušenja i lomljenja cilindra brave, s vanjske strane brave postavlja se specijalni sigurnosni element - štitnik cilindra, proizveden iz posebno ojačanog i oplemenjenog Mn čelika. Štitnik cilindra ima posebno izražena svojstva otpornosti na pothlađivanje (smanjivanjem tzv. prijelazne temperature čelika) i pokušaje provaljivanja mijenjanjem svojstava kristalne rešetke materijala.
rukohvat  
Komplet rukohvat
Standardna oprema protuprovalnih vrata MAESTRO sadrži komplet rukohvata s vanjskom fiksnom kuglom i unutarnjom pokretnom kvakom u boji bronze. Za druge tipove rukohvata možete pogledati stranicu >>Opcije pribora.
spijunka  
Zurilo
Svi modeli protuprovalnih vrata MAESTRO opremljeni su standardnim širokokutnim zurilom s poklopcem.