unis
Home > Proizvodi > Protuprovalna vrata > Linija MAGNUM/NATO

Protuprovalna balistička vrata - MAGNUM/NATO

 

Sigurnost, ljepota i tehnička inovativnost u jednom: protuprovalna balistička vrata MAGNUM/NATO.

Protuprovalna balistička vrata vrhunske kvalitete i sigurnosnih performansi proizvedena tehnološki najsuvremenijim sofisticiranim proizvodnim tehnikama na potpuno automatiziranoj robotskoj liniji.

Karakteristike protuprovalnih balističkih vrata - MAGNUM/NATO

 

Protuprovalna balistička vrata MAGNUM i NATO namijenjena su kupcima koji imaju potrebu za specifičnim stupnjem zaštite.

Višeslojna unutarnja struktura od neprobojnih ploča izrađenih od para-aramidnih vlakana koja se koriste u vojnoj industriji (Kevlar), zajedno s posebno ojačanom čeličnom strukturom od oplemenjenog Mn čelika, pružaju maksimum sigurnosti i zaštite za sve situacije u kojima postoji potencijalna opasnost od uporabe vatrenog oružja, kao na primjer u bankarskim poslovnicama, mjenjačnicama, zlatarnama i draguljarnicama, zalagaonicama, panik sobama i sl.

S vanjske strane vrata imaju potpuno normalni izgled kao i svaki drugi tip vrata, ali unutarnja prikrivena balistička zaštita će iznenaditi sve potencijalne napadače koji će biti nepripremljeni za napad na ovakav tip vrata.

 

Kevlar balistički panel

Ultra otporna vlakna, koriste se u proizvodnji neprobojnih prsluka za zaštitu policije, vojske i štićenih osoba od napada vatrenim oružjem. Balistički paneli izrađuju se od višeslojnih Kevlar vlakana i imaju mehaničku otpornost 5 puta bolju od čelika.

     

Različiti balistički nivoi sigurnosti mogu se osigurati u ovisnosti o specifičnim potrebama:

 
MAGNUM BALISTIČKA VRATA  
Testirano i certificirano sukladno standardu EN1522 nivo sigurnosti FB4 (NIJ III-A) i FSG. Ovaj nivo sigurnosti uključuje sva glavna ručna vatrena oružja (pištolji) kao i sačmarice:
9 mm Glock 19
.357 Desert Eagle
.44 Smith & Wesson
12 gauge Beretta
     
NATO BALISTIČKA VRATA  
Testirano i certificirano sukladno standardu EN1522 nivo sigurnosti FB6 (NIJ III). Ovaj nivo sigurnosti uključuje zaštitu od vatrenog oružja vojnog kalibra 7.62 mm i 5.56 mm za jurišne puške:
AK47 Kalashnikov
AR15/M16/M80