unis
Home > Proizvodi > Kontrola pristupa > Elektronski rukohvat ISEO Aries

Elektronski rukohvat ISEO Aries 

Aries SMART.

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i fleksibilnoj ugradnji, Aries Smart elektronski rukohvat može se ugraditi na gotovo bilo koja vrata dostupna na tržištu, i dizajniran je za rad s većinom mehaničkih brava. S obzirom na baterijsko napajanje, ne zahtijeva nikakvo ožičenje. Ovo je idealno rješenje za upravljanje pristupom, koje postiže optimalnu fleksibilnost i niske troškove ugradnje kako na novim tako i na postojećim vratima.

Aries Smart dolazi u dvije verzije:
IP54 za “zaštićenu” ugradnju (na unutarnja vrata)
IP55 za “vanjsku” ugradnju (na vanjska vrata)

SLOBODNO POKRETANJE RUČICE

Kada su vrata zatvorena, ručica se može slobodno pokretati bez aktiviranja brave. Kada se detektira važeća vjerodajnica, ručica aktivira bravu tako da ručica rukohvata pokreće jezičac brave i dovodi ga u zadnji položaj te time omogućava otvaranje vrata.

UREDSKA FUNKCIJA

S ugrađenom hold-open (drži-otvoreno) (uredskom) funkcijom, ručica rukohvata se može zadržavati u aktivnom stanju bez ikakve potrošnje baterije.

FUNKCIJA PRIVATNOSTI

Dodatni uređaj za detekciju privatnosti ima ergonomski oblik za lakše korištenje. To čini Aries Smart idealnim za uporabu u ugostiteljskim objektima kao što su hoteli i apartmani ili u poslovnim objektima.

MEHANIČKI CILINDAR ZA HITNO OTVARANJE

Mehanički cilindar za hitno otvaranje (dodatna opcija), skriven ispod vanjske rozete ili vidljiv (za centralni razmak od 85 mm), omogućuje da se vrata mogu otvoriti u bilo kojoj situaciji pomoću mehaničkog ključa (npr. kada su baterije potrošene). Operacija otvaranja se snima u zapisima događaja brave.

VANJSKO NAPAJANJE U HITNIM SLUČAJEVIMA

Za instalacije bez mehaničkog cilindra za hitno otvaranje, postoji konektor koji se nalazi ispod vanjske rozete kojim se vrši napajanje uređaja Aries Smart sa standardnom 9V baterijom.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA

Ugradnja zahtijeva samo tri rupe u vratima - jedna za rukohvat i dvije za fiksiranje vijcima - za brzu, laganu ugradnju na postojećim vratima.

BEZ ELEKTRIČNE VEZE

Baterijski rad i izostanak električnih veza znače izvrsnu fleksibilnost i niske instalacijske troškove, kako na novim vratima tako i na postojećim.

OPTIMALNA KOMPATIBILNOST S MEHANIČKIM BRAVAMA

Aries Smart je kompatibilan s većinom mehaničkih brava koje imaju:
rukohvat od 7, 8 ili 9 mm (9 mm s adapterom)
centralnu udaljenost cilindra od 70, 72, 85 ili 92mm
minimalnu veličinu kutije od 25mm
rupu za cilindar euro profila
samo rukohvat, ili automatsko zaključavanje.

RFID MULTI-STANDARD SKENER

Ugrađeni 13.56 MHz ISO 14443 A/B skener je kompatibilan s karticama ili tagovima - Mifare Classic, Mifare Plus i Mifare DesFire.

DETEKCIJA POMICANJA RUČICE

Zahvaljujući senzoru kretanja na unutrašnjoj ručici, otvaranje vrata s unutarnje strane također može biti snimljeno u evidenciju zapisa događaja brave.

UŠTEDA ENERGIEJ NA BATERIJI

Patentirani sustav za aktiviranje brave putem vjerodajnica (korištenjem RFID skenera) znači učinkovito upravljanje energijom baterije.

BATERIJE

Aries Smart se napaja s dvije litij baterije - model ER14505M (3.6V AA). Baterije se nalaze na unutarnjoj strani vrata, kako bi se izbjegao rizik od neovlaštenog rukovanja ili vandalizma.

DIZAJN I ZAVRŠNA OBRADA

Elegantan, moderan oblik i završna obrada od nehrđajućeg čelika, poliranog nehrđajućeg čelika, satiniranog mesinga (PVD), poliranog mesinga (PVD) i antibakterijskog materijala (na zahtjev) čine da ARIES rukohvat savršeno odgovara uz svaki stil, bilo klasični ili moderni.

POGODAN ZA IZLAZE U NUŽDI

Aries Smart može se ugraditi na izlaze u nuždi:
sukladno EN179 atestu dostupnom na nekim bravama
sukladno EN1125 atestu s ISEO panik uređajem na Pro EXIT, IDEA, Push i Pad asortimanu.

ZNAČAJKE OKOLIŠA

Radna temperatura: -20°C to +60°C
Temperatura skladištenja: -25°C to +75°C

KOMPATIBILNOST

Elektronski rukohvat ISEO Aries je kompatibilan softverskom paketu ISEO Argo Remote Key Delivery, cloud sustavu za kontrolu pristupa koji je prvenstveno namijenjen iznajmljivačima soba, apartmana, hotela, hostela i sličnih djelatnosti kratkoročnog najma. ISEO Argo Remote Key Delivery pruža vašim gostima mogućnost pristupa prostorijama pomoću svog pametnog telefona. Zahvaljujući sustavu ISEO Argo Remote Key Delivery, svojim gostima možete poslati virtualni ključ izravno sa svog pametnog telefona, uklanjajući potrebu da im dajete stvarni ključ za ulazak u svoje sobe. Ključ je zapravo web link koji gosti dobiju na svoj pametni telefon.

 

ISEO Argo Remote Key Delivery je servis sastavljen od dvije aplikacije. Jedna za vlasnika (host) i jedna za gosta. ISEO Argo Remote Key Delivery je upravo dizajniran kako bi pojednostavio način ulaska gostiju u sobe:
Vlasnik evidentira rezervaciju gosta na aplikaciji Host.
Link s virtualnim ključem se automatski generira.
Vlasnik gostu šalje link SMS, Viber, e-mail ili WhatsApp porukom.
Nakon dodirivanja linka, gost automatski ulazi u aplikaciju u oblaku koja aktivira elektronski rukohvat ISEO Aries.